Brukeradministrasjon i Dropbox DocSend
In this article
Informasjonen i denne artikkelen gjelder for administratorer og eiere med DocSend Personal-, Standard-, Advanced- og Advanced Data Rooms-abonnementer.
Brukeradministrasjon er avgjørende for å holde dokumentene sikre og faktureringen oppdatert. DocSend-eiere og -administratorer kan gå til siden Bedriftsinnstillinger for å legge til nye brukere, fjerne eksisterende brukere og administrere kontotilgang.
Husk følgende før du begynner:
- Hvis du legger til nye brukere, kan det påløpe ekstra kostnader, avhengig av abonnementet (se prissiden for mer informasjon).
- DocSend bruker et invitasjonssystem. Inviterte brukere mottar en e-post med en lenke for å bli med i teamet.
- Merk: Invitasjonsgrensene kan variere for nye brukere og øke over tid. Kontakt kundestøtten hvis du trenger en høyere grense. Med Advanced Data Rooms-abonnementer kan du importere e-postadresser ved hjelp av en CSV-fil.
- Hvis du har en administrert konto, kan du kontakte den tildelte kunderepresentanten (CSM) for å få hjelp med å legge til eller fjerne brukere.
- Hvis bedriften bruker SSO, kan brukeradministrasjonsprosessen avvike fra trinnene som er beskrevet nedenfor.
Inviter en bruker
Slik inviterer du en ny bruker til teamet ditt:
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på Legg til brukere.
- Skriv inn brukerens e-postadresse og velg en brukerrolle.
- Merk: Bruk komma for å adskille brukernes e-postadresser hvis du legger til flere brukere.
- Klikk på Send invitasjon.
Slik inviterer du en bruker til teamet på nytt:
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på Invitert.
- Klikk på
(flere alternativer) ved siden av navnet på brukeren du vil invitere på nytt. - Klikk Send invitasjon på nytt.
Deaktiver en bruker
Hvis noen teammedlemmer ikke lenger trenger tilgang til DocSend, kan du enkelt deaktivere hen fra siden Bedriftsinnstillinger.
Viktig: En forholdsmessig kreditt blir lagt til på kontoen for eventuell gjenværende tid på den deaktiverte brukerens abonnement. Eiere kan se dette på Faktureringssiden.
Slik deaktiveres en brukers konto:
- Brukeren kan ikke lenger logge på.
- Brukerens lenker er deaktivert.
- Brukerens teamdokumenter er fortsatt tilgjengelige.
- Brukerens historiske besøksdata er fortsatt synlige for eiere/administratorer.
- Brukeren fjernes fra DocSend-abonnementet ditt.
For å unngå å miste tilgang til brukerens lenker og Space-områder, bør administratorer eller eiere overføre eierskapet til en annen bruker når de deaktiverer brukeren. Administratorer og eiere ser en liste over berørte lenker og Space-områder før de bekrefter deaktiveringen.
Slik deaktiverer du en bruker:
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på
(flere alternativer) ved siden av navnet på brukeren du vil deaktivere. - Klikk på Deaktiver.
- Hvis du vil overføre eierskapet til brukerens lenker eller Space-områder, klikker du på Overfør og fortsett og deretter på Deaktiver og overfør.
- For å deaktivere uten å overføre eierskap, klikk på Hopp overog deretter på Fortsett.
- Hvis brukeren ikke eier noen lenker eller Space-områder, klikker du på Deaktiver.
Merk: Når du overfører eierskapet av en brukers lenker eller Space-områder til en annen bruker under deaktiveringsprosessen, mottar den nye eieren alt vedkommende eide. Det er ikke mulig å overføre spesifikke elementer. Denne overføringen er permanent og kan ikke angres.
Suspendere en bruker
Du kan også suspendere en bruker for å hindre vedkommende i å logge seg på, samtidig som vedkommendes dokumenter og lenker forblir aktive.
Merk: Kontoen belastes fortsatt for kostnadene for suspenderte brukere fordi dokumentene og lenkene fortsatt er aktive og tilgjengelige.
Slik suspenderes en brukers konto:
- Brukeren kan ikke lenger logge på. Et nytt passord er angitt og kan ikke tilbakestilles.
- Alle brukerens dokumenter, lenker og Space-områder forblir aktive.
- Brukerens teamdokumenter er fortsatt tilgjengelige.
- Brukerens historiske besøksdata er fortsatt tilgjengelige.
- Brukeren er fortsatt en del av DocSend-abonnementet ditt.
Slik suspenderer du en bruker:
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på
(flere alternativer) ved siden av navnet på brukeren du vil deaktivere. - Klikk på Suspender konto.
- Klikk på Ja, suspender for å bekrefte.
- Skriv inn et nytt passord og klikk på Endre passord.
Merk: Det kan være lurt å deaktivere en bruker og overføre dataene til din egen konto i stedet for å suspendere vedkommende.
Reaktiver en bruker
Du kan også når som helst reaktivere en deaktivert eller suspendert bruker ved å følge trinnene nedenfor. Hvis du har blitt deaktivert eller suspendert og trenger tilgang til DocSend igjen, kan du ta kontakt med bedriftens eier eller administrator for å hjelpe deg med å reaktivere DocSend-kontoen.
Viktig: Hvis du reaktiverer en bruker, kan det påløpe nye kostnader, og alle tidligere deaktiverte lenker reaktiveres.
Reaktiver en bruker
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på Inaktiv.
- Klikk på
(flere alternativer) (ellipsen) ved siden av navnet på brukeren du vil reaktivere. - Klikk på Reaktiver.
- Klikk på Reaktiver for å bekrefte.
Svar fra nettsamfunnet
-
Lagt inn av: peppers 204 dager siden
140
4
-
Lagt inn av: LindaAD 281 dager siden
146
2
-
Lagt inn av: dlheine 284 dager siden
394
2
-
Lagt inn av: Yusuf1stIT 446 dager siden
137
1
-
Lagt inn av: user1207 1004 dager siden
3962
11