Slik sletter du Dropbox Backup
Oppdatert Jan 09, 2026
In this article
I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder på alle Dropbox-abonnementer.
Før du sletter en sikkerhetskopi, må du sjekke følgende:
- Du må ha Dropbox-skrivebordsappen installert for å slette sikkerhetskopien. Hvis du allerede har avinstallert skrivebordsappen, installerer du skrivebordsappen på nytt for å slette sikkerhetskopien.
- Hvis du ikke lenger har tilgang til enheten, kan du slette sikkerhetskopien ved å fjerne forbindelsen til enheten fra Dropbox-kontoen din.
Slett sikkerhetskopieringen av datamaskinen eller den eksterne harddisken
Slik sletter du sikkerhetskopieringen av datamaskinen eller den eksterne harddisken:
- Klikk på (Dropbox) på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
- Klikk på avataren (bildet eller initialene) nederst til venstre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Sikkerhetskopier.
- Klikk på Administrer sikkerhetskopiering.
- Klikk på Slett sikkerhetskopi.
- Klikk på Bekreft hvis det er en sikkerhetskopiering av datamaskinen, eller Slett disk hvis det er en sikkerhetskopiering av en ekstern harddisk.
Svar fra nettsamfunnet
-
Lagt inn av: AdibA-303 582 dager siden
385
9
-
Lagt inn av: Richie_Cutler 1160 dager siden
3043
11
-
Lagt inn av: ap8 2369 dager siden
5347
6