Hur du stänger av autofyll i Dropbox Sign

Uppdaterat Aug 18, 2026

In this article

Du kan inaktivera funktionen för automatisk komplettering som gör att ofta använda kontakter fylls i automatiskt.

För att göra det:

  1. Logga in på app.sign.dropbox.com.
  2. Håll muspekaren över dina initialer i det övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Profil.
  5. Bläddra ner till Redigeringsinställningar och avmarkera rutan bredvid Aktivera autofyll.
  6. Klicka på Spara längst ner på sidan.
Var denna artikel till någon hjälp?

Tack för din feedback!

Svar från community