Jak wyłączyć autouzupełnianie w Dropbox Sign

Zaktualizowano Aug 18, 2026

In this article

Możesz wyłączyć funkcję autouzupełniania, która umożliwia automatyczne wstawianie często używanych kontaktów.

Aby to zrobić:

  1. Zaloguj się na stronie app.sign.dropbox.com.
  2. Najedź wskaźnikiem na swoje inicjały w prawym górnym rogu.
  3. Kliknij Ustawienia.
  4. Kliknij Profil.
  5. Przewiń w dół do sekcji „Preferencje edytora” i usuń zaznaczenie pola wyboru obok opcji Włącz autouzupełnianie.
  6. Na dole strony kliknij Zapisz.
Czy ten artykuł był pomocny?

Dziękujemy za przesłanie opinii.