Sådan administrerer du Dropbox Transfer for dit team
In this article
Oplysningerne i denne artikel er relevante for visse typer administratorer, der bruger Dropbox Transfer på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.
Dropbox Transfer er en funktion, der giver brugere mulighed for at sende store filer til alle, også selvom de ikke har en Dropbox-konto.
I denne artikel kan administratorer se, hvordan de slår Dropbox Transfer til eller fra for deres team, og hvordan de kan se teamets overførselsaktiviteter.
Sådan slår du Dropbox Transfer til eller fra for dit team
Sådan slår du Dropbox Transfer til eller fra for dit team:
- Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
- Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
- Under Produkter skal du klikke på rullemenuen til venstre for Dropbox.
- Klik på Indstillinger.
- Klik på Deling under Indhold.
- Ved siden af Deling af filer med Transfer skal du slå funktionen Til eller Fra.
Eksisterende overførselslinks er ikke længere tilgængelige, hvis du slår Dropbox Transfer fra for dit team.
Bemærk! Kun teamadministratorer kan administrere denne indstilling – bruger- og supportadministratorer kan ikke deaktivere overførsler.
Sådan ser du dit teams overførselsaktivitet
Sådan ser du dit teams overførselsaktivitet:
- Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
- Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
- Klik på Medlemmer.
- Klik på den bruger, du vil have vist.
- Du kan spore følgende overførselsrelaterede aktiviteter:
- Sendt overførsel
- Set overførsel
- Overførselsfilerne er tilføjet
- Overførsel downloadet
- Slettet overførsel
- Ændrede politik for filoverførsler for team
Du kan filtrere den aktivitet, du ser på, efter Datointerval, Personer, Indhold, Deltagere eller Aktiviteter.
Bemærk! Når et teammedlem fjernes fra et team, slettes vedkommendes overførsler, og de er ikke længere tilgængelige.