مرور در «حالت ناشناس»

بااستفاده از «حالت ناشناس» می‌توانید وب را خصوصی‌تر مرور کنید.

«حالت ناشناس» آنچه را که در دستگاهتان ذخیره می‌شود محدود می‌کند

وقتی‌که در «حالت ناشناس» مرور می‌کنید، Chrome اطلاعاتی را که در دستگاهتان ذخیره می‌شود محدود می‌کند. این کار برای مثال زمانی‌که از رایانه مشترک استفاده می‌کنید یا درحال خرید هدیه هستید می‌تواند مفید باشد.

وقتی‌که یک پنجره «ناشناس» باز می‌کنید، Chrome جلسه مرور جداگانه‌ای شروع می‌کند. اگر همه پنجره‌های «ناشناس» را ببندید، جلسه «ناشناس» شما به‌پایان می‌رسد.

زمانی‌که در «حالت ناشناس» مرور می‌کنید:

  • ‫Chrome شما را به‌طور خودکار به سیستم «حساب Google» یا وب‌سایت‌های دیگر وارد نمی‌کند: این تنظیم باعث تغییر نحوه جمع‌آوری داده‌ها توسط وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید و سرویس‌هایی که استفاده می‌کنند (ازجمله Google) نخواهد شد. حتی زمانی‌که به سیستم وارد نشده‌اید، سایت‌ها ممکن است همچنان بتوانند درباره شما اطلاعات جمع‌آوری کنند.
  • پس‌از پایان جلسه «ناشناس»، Chrome داده‌های سایت یا سابقه سایت‌هایی را که بازدید کرده‌اید حفظ نمی‌کند: درطول جلسه «ناشناس»، Chrome برخی‌از اطلاعات، مثل کوکی‌ها و داده‌های سایت، را موقتاً نگه می‌دارد تا به عملکرد وب‌سایت‌ها و پشتیبانی از پیمایش کمک کند. این اطلاعات پس‌از پایان جلسه «ناشناس» برداشته می‌شود.
  • وقتی‌که از «حالت ناشناس» خارج می‌شوید، Chrome نشانک‌هایی را که ذخیره کرده‌اید و فایل‌هایی را که بارگیری کرده‌اید حفظ می‌کند: نشانک‌هایی که اضافه می‌کنید و موارد «فهرست خواندن» که ذخیره می‌کنید در جلسه‌های مرور معمولی‌تان دردسترس خواهند بود. فایل‌هایی که بارگیری می‌کنید، تا زمانی‌که آن‌ها را حذف نکنید، در دستگاهتان باقی می‌مانند.

هرچند «حالت ناشناس» می‌تواند به خصوصی ماندن مرور در دستگاهتان کمک کند، اما شما را نامرئی نمی‌کند. وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید، ازجمله سایت‌های Google، و سازمان‌هایی که شبکه شما را مدیریت می‌کنند، مثل محل تحصیل، کارفرما، یا فراهم‌ساز خدمات اینترنتی، ممکن است بتوانند فعالیت شما را در «حالت ناشناس» مشاهده کنند. طبق آنچه در خط‌مشی رازداری توضیح داده شده است، وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید و از سرویس‌های Google استفاده می‌کنند اطلاعات مربوط به فعالیت شما در سایت‌هایشان را، ازجمله برای اهداف تبلیغاتی، با Google هم‌رسانی می‌کنند.

باز کردن «حالت ناشناس»

برای شروع کردن جلسه «ناشناس»:

  1. در رایانه، Chrome را باز کنید.
  2. در گوشه بالا، «بیشتر» بیشترو سپس پنجره ناشناس جدید را انتخاب کنید.
    • پنجره جدیدی باز می‌شود.
    • در کنار نوار نشانی، نماد «ناشناس» ناشناس را خواهید دید.

برای باز کردن پنجره «ناشناس»، می‌توانید از میان‌برهای صفحه‌کلید استفاده کنید:

  • ‫Windows،‏ Linux،‏ Chrome OS، یا Googlebook: دکمه‌های n؜ + Shift؜ + Ctrl را فشار دهید.
  • ‫Mac: دکمه‌های Shift + n +؜ ⌘ را فشار دهید.

در ‹حالت «ناشناس»›، کوکی‌های طرف سوم به‌طور پیش‌فرض مسدود می‌شوند. اگر سایتی که به کوکی‌های طرف سوم متکی است طبق انتظار کار نمی‌کند، می‌توانید کوکی‌ها را موقتاً برای آن سایت مجاز کنید. درباره نحوه موقتاً اجازه دادن به کوکی‌های طرف سوم برای یک سایت مشخص بیشتر بدانید.

بستن ‹حالت «ناشناس»›

اگر در پنجره «ناشناس» درحال مرور کردن باشید و پنجره دیگری باز کنید، جلسه «ناشناس» شما در پنجره جدید ادامه پیدا می‌کند. برای پایان دادن جلسه «ناشناس»، باید همه پنجره‌های «ناشناس» را ببندید.

اگر در گوشه بالا، در کنار نماد «ناشناس» عددی دیدید، چندین پنجره «ناشناس» باز دارید. برای بستن پنجره «ناشناس»:

  1. در رایانه، پنجره «ناشناس» را باز کنید.
  2. پنجره را ببندید:
    • ‫Windows،‏ Chromebook، یا Googlebook: در گوشه بالا، «بستن» بستن را انتخاب کنید.
    • ‫Mac: در گوشه بالا، «بستن» بستن را انتخاب کنید.

منابع مرتبط

این صفحه ممکن است حاوی محتوایی باشد که با فناوری هوشواره‌ای ترجمه شده باشد. ترجمه‌های هوشواره‌ای ممکن است خطاهایی داشته باشد.

به راهنمایی بیشتری نیاز دارید؟

این مراحل بعدی را امتحان کنید:

جستجو
پاک کردن جستجو
بستن جستجو
برنامه‌های Google
منوی اصلی
3384297160641082963
true
جستجوی مرکز راهنمایی
false
true
true
true
true
true
237
false
false
false
false
false