گروه خانواده چگونه کار میکند
وقتی به گروه خانواده میپیوندید، میتوانید:
- از روش پرداخت خانواده استفاده کنید: مدیر خانوادهتان باید روش پرداخت خانوادهای را تنظیم کند تا بتوانید از آن برای خرید در Google Play استفاده کنید.
- از سرویسهای خانواده استفاده کنید: از سرویسهای خانواده مثل Google One، «کتابخانه خانواده Google Play»، یا YouTube Premium برای کل خانواده استفاده کنید یا در آنها مشترک شوید. کودکان زیر ۱۳ سال (یا سن ذیربط در کشورشان) نمیتوانند از برخی ویژگیهای YouTube استفاده کنند. برای دیدن سرویسهای موجود برای خانوادهتان، به g.co/YourFamily بروید.
پیوستن به گروه خانواده
اگر فردی شما را دعوت کند که به خانوادهاش بپیوندید، ایمیل یا پیامک دریافت میکنید. برای پیوستن به گروه خانواده، دستورالعملهای موجود در دعوت را دنبال کنید.
وقتی به گروه خانواده میپیوندید، اعضای گروه خانوادهتان میتوانند نام، عکس، و نشانی ایمیلتان را ببینند.
چون مدیر خانواده مسئول روش پرداخت خانواده است، برای همه خریدهایی که بااستفاده از روش پرداخت خانواده انجام میدهید رسید دریافت میکند.
اعضای گروه خانوادهتان میتوانند محتوای اضافهشده را به «کتابخانه خانواده» شما ببینند.
اگر خانوادهتان مشترکاً از عضویت Google One استفاده کنند، اعضای خانواده میتوانند ببینند از چهمیزان فضای ذخیرهسازی مشترک استفاده کردهاید. فایلهایتان با گروه خانواده همرسانی نمیشود. با نحوه شروع یا متوقف کردن اشتراکگذاری با خانواده در Google One آشنا شوید.
برای پیوستن به گروه خانواده، باید:
- «حساب Google» داشته باشید؛ نمیتوانید با «حساب Google» که از محل کار، تحصیل یا سازمان دیگری دریافت کردهاید به خانوادهای بپیوندید.
- در همان کشور مدیر خانواده اقامت داشته باشید؛
- عضو گروه خانواده دیگری نباشید؛
- در ۱۲ ماه اخیر گروه خانوادهتان را تغییر نداده باشید.
ترک یا تغییر گروه خانواده
- اگر اشتراک پولی Google، ازجمله این موارد را دارید هر ۱۲ ماه فقط یکبار میتوانید به گروه خانواده دیگری بروید:
- Play Pass
- کتابخانه خانواده Play
- YouTube Premium
- حدی برای تعداد دفعاتی که میتوانید گروه خانواده یکسانی را ترک کنید و دوباره به ��ن بپیوندید وجود ندارد.
- نمیتوانید بااستفاده از روش پرداخت خانواده خرید کنید. ممکن است هزینه چیزهایی که قبلاً خریدهاید همچنان دریافت شود.
- نمیتوانید از «کتابخانه خانواده Google Play» و مواردی که اعضای خانواده اضافه کردهاند استفاده کنید.
- خریدهایی که به «کتابخانه خانواده Google Play» اضافه کردهاید برداشته میشوند و اعضای خانوادهتان نمیتوانند از آنها استفاده کنند.
- اگر خانوادهتان عضویت Google One را بهاشتراک بگذارد و شما مدیر طرح باشید، اعضای خانواده دیگر از فضای ذخیره مشترک استفاده نخواهند کرد. اگر فضای ذخیرهسازی کسی تمام شود، فایلهایش ایمن هستند اما نمیتواند چیز جدیدی ذخیره کند. درباره آنچه هنگام تمام شدن فضا روی میدهد بیشتر بدانید.
- خانوادهتان دسترسی به مزایای اضافی اعضا و کارشناسان Google را ازدست میدهد.
- اگر خانوادهتان عضویت Google One را بهاشتراک بگذارد و فرد دیگری مدیر باشد، دسترسی به فضای ذخیرهسازی مشترک، مزایای اضافی اعضا، و کارشناسان Google را ازدست میدهید.
- «حساب Google» خود و همه محتوایی را که بااستفاده از روش پرداخت خانواده خریدهاید حفظ خواهید کرد.
مهم: اگر مدیر خانواده یا عضو تحت نظارت هستید، نمیتوانید گروه خانوادهتان را ترک کنید.
دستگاه همراه یا مرورگر وب
- به صفحه خانواده در Google بروید.
- به ترک کردن گروه خانواده پیمایش کنید و
ترک کردن را انتخاب کنید.
برنامه «فروشگاه Play»
- «فروشگاه Play»
را باز کنید
- در بالا سمت چپ، روی نماد نمایه
تنظیمات
خانواده تکضرب بزنید.
- روی مشاهده اعضای خانواده تکضرب بزنید.
- در بالا سمت چپ، روی «بیشتر»
ترک کردن گروه خانواده
ترک کردن گروه تکضرب بزنید.
- گذرواژهتان را وارد کنید.
- روی تأیید کردن تکضرب بزنید.
برنامه Google One (ویژه Android)
- در تلفن یا رایانه لوحی Android، برنامه Google One
را باز کنید.
- روی «منو»
تنظیمات
مشاهده گروه خانواده تکضرب بزنید.
- روی مدیریت گروه خانواده
تنظیمات گروه خانواده
گروه خانواده را ترک میکنید؟ تکضرب بزنید.
- درصورت دریافت پیامواره، گذرواژه حساب را وارد کنید.
- روی ترک کردن ضربه بزنید.
برنامه Google One (iPhone و iPad)
- در iPhone یا iPad، Google One
را باز کنید.
- روی Menu (منو)
Settings (تنظیمات)
Family settings (تنظیمات خانواده) تکضرب بزنید.
- روی View family group (مشاهده گروه خانواده) تکضرب بزنید.
- اگر خواسته شد، به سیستم حساب Google خود وارد شوید.
- به بخش «Leave family group» (ترک کردن گروه خانواده) پیمایش کنید.
- روی Leave family group (ترک کردن گروه خانواده) تکضرب بزنید.
- گذرواژه خود را وارد کنید و روی Next (بعدی) تکضرب بزنید.
- روی ترک کردن ضربه بزنید.
عیبیابی کردن
مشکلات مربوط به دعوت مندعوت قبلاً استفاده شده
هر دعوت یک پیوند ثبتنام متمایز دارد که فقط یکبار میتواند استفاده شود.
اگر دعوتتان را به فرد دیگری ارسال کنید، او میتواند از پیوند یگانه شما برای پیوستن به گروه خانواده استفاده کند.
اگر با «حساب Google» دیگری از دعوتتان استفاده کردهاید، میتوانید آن حساب را از گروه خانواده خارج کنید. سپس، درخواست کنید دعوت دیگری به نشانی ایمیل موردنظرتان ارسال شود.
دعوت منقضی شده
دعوتهای پیوستن به خانواده پس از ۲ هفته منقضی میشوند.
اگر دعوت منقضی شده است، با مدیر خانواده تماس بگیرید و از او بخواهید برایتان دعوت جدیدی ارسال کند.
مدیر خانواده نمیتواند دعوت ارسال کند
تعداد دعوتهایی که مدیر خانواده میتواند در یک ماه ارسال کند حد مشخصی دارد. از او بخواهید چند هفته دیگر دوباره دعوت را ارسال کند.
حتماً نشانی ایمیل صحیح را به مدیر خانواده ارائه دهید تا بهطور تصادفی به حد ارسال دعوت نرسد.
مشکل در پیوستن به گروه خانواده
- تغییر دادن خانواده: هر سال فقط یکبار میتوانید خانوادهتان را تغییر دهید.
- محدودیت کشور: باید در همان کشور محل سکونت مدیر خانوادهتان زندگی کنید.
گروه خانوادهتان غیرفعال است
برای اصلاح حسابش، مدیر خانوادهتان باید به myaccount.google.com برود.
ازقبل در یک گروه خانواده هستید
همزمان فقط میتوانید عضو یک گروه خانواده باشید. اگر میخواهید به گروه خانواده دیگری بپیوندید، باید گروه خانواده فعلیتان را ترک کنید، سپس به گروه دیگری بپیوندید.
اگر مدیر خانوادهتان گروه خانواده را حذف کند:
- نمیتوانید بااستفاده از روش پرداخت خانواده خرید کنید. ممکن است هزینه چیزهایی که قبلاً خریدهاید همچنان دریافت شود.
- نمیتوانید از «کتابخانه خانواده Google Play» استفاده کنید. همه مواردی که اعضای خانواده اضافه کردهاند برداشته میشوند.
- خریدهایی که به «کتابخانه خانواده Google Play» اضافه کردهاید برداشته میشوند و اعضای خانوادهتان نمیتوانند از آنها استفاده کنند.
- اگر خانوادهتان عضویت Google One را بهاشتراک بگذارد و شما مدیر باشید، اعضای خانواده دیگر از فضای ذخیره مشترک استفاده نخواهند کرد. اگر فضای ذخیرهسازی کسی تمام شود، فایلهایش ایمن هستند اما نمیتواند چیز جدیدی ذخیره کند. درباره آنچه هنگام تمام شدن فضا روی میدهد بیشتر بدانید.
- خانوادهتان دسترسی به مزایای اضافی اعضا و کارشناسان Google را ازدست میدهد.
- اگر خانوادهتان عضویت Google One را بهاشتراک بگذارد و فرد دیگری مدیر باشد، دسترسی به فضای ذخیرهسازی مشترک، مزایای اضافی اعضا، و کارشناسان Google را ازدست میدهید.
- «حساب Google» خود و همه محتوایی را که بااستفاده از روش پرداخت خانواده خریدهاید حفظ خواهید کرد.